Besturendag 2017

Presentatie

Download hier de presentatie.

Foto's

 

Omschrijving

Graag willen we je hierbij op de hoogte stellen dat de Besturendag 2017 wordt verplaatst van zaterdag 9 september naar zaterdag 7 oktober. Er heeft zich een mooie gelegenheid voorgedaan, waardoor wij jullie op 7 oktober een mooier en interactiever programma kunnen aanbieden. Excuses voor enige overlast.

KIVI en Innovatie
Zoals bekend is het thema dit jaar ‘KIVI en Innovatie’. Wat doen we op dit vlak en kunnen we nog meer doen? Hoe worden onze eigen activiteiten innovatiever? Tijdens deze dag gaan we dieper in op de nieuwe Online Professional Development tool en nemen we een kijkje bij het KIVI-0070Lab en het Generation Discover Festival.

Online Professional Development tool
Met de Online Professional Development tool krijgen KIVI-leden de mogelijkheid om op een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier hun professionele ontwikkeling bij te houden. De OPD-tool is geschikt voor ingenieurs in alle fasen van hun loopbaan en kan op veel verschillende manieren worden gebruikt. Of het nu gaat om het uitstippelen van je volgende carrièrestap, activiteiten op te nemen die bijdragen aan jouw professionele ontwikkeling, aan opdrachtgevers te laten zien wat je hebt gedaan, of je projectplanning, het is allemaal mogelijk. De OPD-tool komt in de eerste week van september beschikbaar voor alle KIVI-leden.

KIVI-0070Lab
In een mooie samenwerking tussen de afdeling IT en het bureau is het KIVI-0070Lab gerealiseerd: een innovatief big data security IT-lab, voorzien van prachtige apparatuur en de nieuwste gadgets, waar allerhande simulaties en testen kunnen worden gedaan. Een inspirerende plek waar van leek tot expert geleerd en uitgedaagd kan worden. Op 4 oktober wordt het KIVI-0070Lab geopend en tijdens de besturendag kan iedereen er een kijkje nemen.

Generation Discover
Globalisering, automatisering, robotisering, energietransitie: allemaal ontwikkelingen die antwoorden willen. Antwoorden in de vorm van bijzondere oplossingen. Creatieve ideeën. Ingenieuze innovaties. Antwoorden die we verwachten van een nieuwe generatie. Generation Discover is een serie onvergetelijke ervaringen op het gebied van wetenschap en technologie. Innovatief op de wijze waarop kennisoverdracht en beleven samen worden gebracht. Wat velen niet weten is dat KIVI een partner is in Generation Discover en mee heeft gedacht in de conceptontwikkeling van hoe dit vorm te geven. Tijdens de besturendag spreken we erover en kijken we wat we hiervan kunnen leren. Daarna is er een rondleiding en kan iedereen gaan kijken op het terrein. Nodig daarvoor vooral ook je gezin of kleinkinderen uit: het is hartstikke leuk!

Locatie

KIVI-gebouw

Naam en contactgegevens voor informatie

KIVI-bureau

besturendag@kivi.nl

De uiterste inschrijfdatum is 07-10-2017