Omschrijving

Wij starten met een presentatie van Hoofdbestuurslid Diederik Samsom (portefeuille Maatschappelijke impact), die zijn visie geeft op de noodzaak van techniek voor een duurzame samenleving. Hierna zal Jasper van Alten (coördinator thema's) met u in gesprek gaan over het jaarthema KIVI en Circulaire Economie en de rol van het bureau en de afdelingen hierbij in de afgelopen twee jaar. Daarnaast geeft hij een toelichting op het jaarthema voor 2019.


Na de pauze is het de beurt aan de werkgroep Nieuw Besturingsmodel. Vice President Pieter Swart en Ledenraadslid Marc Lambriks geven een update van de stand van zaken. Dit onderdeel is interactief, wij verzoeken je hiervoor je mobiel mee te nemen.
Vervolgens zullen afdelingsvoorzitters Jan van Kessel (Offshore Techniek) en Toon Buddingh (Techniek Maatschappij & Economie) een voorbeeld presenteren hoe samenwerking tussen afdelingen maatschappelijke impact kan hebben.

Ook dit jaar kun je weer deelnemen aan twee workshops. Je hebt daarbij de keuze uit:
- Workshop 1 “OPD, wat is het en wat kan ik er mee?” o.l.v. Isaac Aligbeh
- Workshop 2 “Hoe kan ik mijn afdeling verbeteren?” o.l.v. Pieter Swart
- Workshop 3 “KIVI crowd writing initiatief” o.l.v. Toon Buddingh
Bij je aanmelding kun je je voorkeur aangeven voor twee van de workshops, Indien het maximum aantal deelnemers van de workshop is bereikt, kan het zijn dat je in een andere workshop wordt ingedeeld. Dat zie je dan op de dag zelf.

Wij sluiten de dag af met een netwerkborrel.

Locatie

KIVI-gebouw

Prinsessegracht 23, 2514 AP Den Haag

Naam en contactgegevens voor informatie

KIVI-bureau

besturendag@kivi.nl

Inschrijven voor leden

Inschrijven