Omschrijving

Van geprogrammeerde machines naar machines die zichzelf leren? Hoever is jouw organisatie daarmee bezig? De toepassing van lerende software binnen de digitale wereld zoals in het bankwezen, is al wat langer aan de gang. Hoe staat deze innovatie ervoor in de fysieke wereld, bijvoorbeeld bij die van productieprocessen. Immers, het personaliseren van producten of diensten neemt in rap tempo toe. Dit maakt dat productie flexibel moet zijn, zich snel moet kunnen aanpassen aan de veranderende vraag. Voorgeprogrammeerde functies in processen veranderen zo snel dat dit slechts door toepassing van artificial intelligence kan worden bijgebeend.

Geleidelijk aan zien bedrijven de voordelen van lerende machines. We staan aan de vooravond van een transitie die van droom naar realiteit gaat. De vraag is: hoe maken we gebruik van deze innovatiekracht?

Hoog tijd voor een “Food for Thought”. Op 21 november organiseren wij een interactieve bijeenkomst met nieuwe inzichten en stof tot nadenken. Professor Guszti Eiben, hoogleraar Kunstmatige Intelligentie aan de VU Amsterdam zal u als eerste spreker meenemen in de huidige ontwikkelingen in de wetenschap en de invloed die dit heeft op het bedrijfsleven. Heico Sandee, managing director van Smart Robotics, gaat dieper in op de groeiende behoefte binnen het bedrijfsleven naar slimme robots. Daarna is het woord aan Wouter Kuipers van het robotvoetbalteam Tech United van de Technische universiteit Eindhoven. Inmiddels zijn zij meerdere malen wereldkampioen geworden met het robot team, juist vanwege hun doel om nieuwe robottechnologie te ontwikkelen die van toegevoegde waarde is voor de maatschappij.

De toekomst van intelligente machines is dichterbij dan menigeen denkt, laat je inspireren!

Taal
De voertaal van deze bijeenkomst zal in het Engels zijn.

Geïnteresseerd?
Wil je graag bij deze interactieve en inspirerende bijeenkomst aanwezig zijn, dan kun jij je via deze link aanmelden.

Locatie

Diemen

Organisator

Yacht

Naam en contactgegevens voor informatie

Barbara Gemen

barbara.gemen@kivi.nl

Aanmelden via

Via de Yacht-website

Inschrijven voor leden

Inschrijven