Kom naar de officiële kick-off van het project 'De Nieuwe Ingenieur', een baanbrekend initiatief dat tot stand is gekomen door de gezamenlijke inspanningen van We'RHERE en KIVI.

We'RHERE vervult een brugfunctie tussen bedrijven en hoogopgeleide statushouders. Het platform biedt statushouders toekomstperspectief en bedrijven een oplossing voor het tekort aan personeel. Deze kick-off bijeenkomst op 26 september markeert het begin van een mooie samenwerking tussen We’RHERE en KIVI, met als doel om statushouders met een ingenieursachtergrond voor te bereiden, te begeleiden en te helpen bij hun ontwikkeling tot volwaardige en actieve ingenieurs in Nederland.

We hopen jou te mogen ontvangen om deze mijlpaal met ons te vieren en de toekomst van het technische landschap mede vorm te geven. Het programma is zorgvuldig samengesteld om een brug te slaan tussen talentvolle statushouders met een ingenieursachtergrond en veelbelovende kansen binnen de Nederlandse ingenieurswereld. Help ons met jouw expertise om gezamenlijk de fundamenten te leggen voor een inclusieve, innovatieve en bloeiende technische gemeenschap.

Samen bouwen we aan een toekomst waarin talent en technologie hand in hand gaan!

 

Programma

 -  uur Inloop met koffie
 -  uur Aankondiging start programma - Iedereen verzocht om plaats te nemen
 -  uur Welkomsttoespraak: voorzitter van de dag (onder voorbehoud nu Han Rahimi)
 -  uur Welkomstwoord en korte informatie over KIVI (Jacolien Eijer-de Jong, President KIVI)
 -  uur Presentatieproject Nieuwe Ingenieur (Han Rahimi)
 -  uur Mogelijkheid om vragen te stellen van het publiek
 -  uur Tekenmoment Collectief door Jacolien Eijer-de Jong en Han Rahimi
 -  uur Fotomoment en borrel (zonder alcohol en vegetarische snacks)
 -  uur Einde programma