Download the presentations:
- Dr. Peter Kortbeek: Air travel: shame or challenge???
- Dr. Arvind Gangoli Rao: A look at current and future aircraft propulsion systems
- Hans van Weerdenburg: Is flying a shame?

Na een lange radiostilte staat er een vernieuwd Aerospace afdelingsbestuur in de startblokken. We gaan van start op dinsdagavond 17 september met een mini-symposium over vliegschaamte. We willen je dan ook graag uitnodigen voor de volgende onderdelen:

Allereerst zal er van 18.00-19.00 een ALV plaatsvinden. In deze ALV zullen de nieuwe afdelingsbestuursleden worden geïntroduceerd. De kandidaatsbestuursleden zullen op een later moment bekend gemaakt worden. Degenen die dat willen kunnen gebruik maken van een broodmaaltijd door zich hiervoor op te geven. De ALV is alleen toegankelijk voor leden van de Aerospace afdeling.

Van 19.00-22.00 zal er een mini-symposium plaatsvinden met als thema vliegschaamte. Het symposium gaat van start met een lezing door Peter Kortbeek, manager van het Technology Office bij GKN Fokker en vertegenwoordiger van het CleanSky programma. Arvind Gangoli Rao (Associate Professor TU Delft) komt spreken over de ontwikkelingen in de voortstuwing van vliegtuigen en Hans van Weerdenburg (Former training supervisor ATCO and ATM specialist) over de (her)indeling van het luchtruim en de gevolgen daarvan voor het milieu. De avond zal afgesloten worden met een borrel.

NB: In verband met onze gastsprekers zal het mini-symposium in het Engels zijn.

Programma

 -  uur ALV
 -  uur Mini-Symposium Vliegschaamte
 -  uur Netwerkborrel