KIVI Accountcoördinator

Het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI) is de beroepsorganisatie van ingenieurs in Nederland. KIVI heeft ruim 20.000 leden en is opgebouwd uit meer dan 60 afdelingen. Dit zijn o.a. 38 vakafdelingen rondom vakinhoudelijke thema’s, 16 regionale afdelingen verspreid over het hele land en Young KIVI - voor ingenieurs tot 35 jaar. KIVI biedt een platform aan haar leden voor het delen van kennis en het bespreken van vernieuwende invalshoeken. Daarnaast ondersteunt KIVI haar leden door middel van beroepskwalificaties, ingenieurscoaches en vele andere ledenservices. Er werken 35 mensen bij KIVI.

Voor de standplaats Eindhoven zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte Account Coördinator (32 uur)
 
Functieomschrijving
Je gaat aan de slag met bedrijven in de regio en de TU Eindhoven om de meerwaarde van KIVI als beroepsorganisatie uit te dragen. Je begrijpt de doelstelling van de vereniging en weet kansen te creëren en resultaten te boeken. Je bent een echte teamspeler en weet binnen en buiten de vereniging relevante relaties op te bouwen. Veel ingenieurs in deze internationaal georiënteerde regio zijn niet Nederlands talig dus beheersing van de Engelse taal is een must.
Daarnaast ondersteun je diverse afdelingen bij hun activiteiten; je weet op enthousiaste wijze inzichten en nieuwe energie te brengen bij het bedenken en organiseren van activiteiten en diensten voor ingenieurs en je bent in staat anderen hierin mee te nemen. Je houdt je ook bezig met de planning, administratieve verwerking en het meetbaar maken van je resultaten door middel van rapportages. Je bent hoofdzakelijk gevestigd op de TU Eindhoven en de High Tech Campus. Je rapporteert aan de directeur.
 
Functie-eisen
• Afgeronde WO of HBO opleiding;
• Ervaring met accountbeheer bij grote bedrijven en kleine ondernemers;
• Kan zowel strategisch-tactisch als zeer uitvoerend werken en heeft daar plezier in;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Begrijpt wat het betekent om in teamverband te werken;
• Gevoel voor marketing en ervaring met social media en pers;
• Kennis van of affiniteit met techniek en wetenschap.

Arbeidsvoorwaarden
De functie is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Het betreft een aanstelling voor 4 dagen (0,8 fte) per week.

Standplaats
Eindhoven

Interesse?
KIVI laat zich in deze procedure begeleiden door PolderBanen. Voor meer informatie bel je met Evi Gasseling of Klaas Molenaar op 073-8200955. Je kunt solliciteren t/m zondag 8 april 2018 via http://www.polderbanen.nl/vacatures/O170031/kivi-accountmanager-32u-