Afdeling Nederlandse Procestechnologen - Redacteur

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI)  is de beroepsvereniging van ingenieurs en ondersteunt hen bij hun beroepsontwikkeling en maatschappelijke profilering. De KIVI-afdeling Nederlandse Procestechnologen wil kennis en toepassing van de procestechnologie vergroten; de contacten tussen procestechnologen in binnen- en buitenland bevorderen; de kwaliteit van de kennis, het onderwijs en de opleidingen in de procestechnologie stimuleren en de mogelijkheid voor de leden om bij te blijven op hun vakgebied vergroten.

Taken en doel van de functie

De afdeling NPT – Nederlandse Procestechnologie – is op zoek naar meerdere redacteuren. Om dicht bij de doelgroep te staan en de leden goed te informeren is het belangrijk om onze eigen website te voorzien van relevante nieuwsberichten.

Welke vrijwilliger heeft interesse in het schrijven van korte nieuwsberichten voor onze website?

Het bestuur is op zoek naar Procestechnologen of iemand met sterke affiniteit tot de Procestechniek. Hou je er van om te schrijven over ons vakgebied, dan zijn wij op zoek naar je.

Voor de artikelen op onze website zoeken we een penvaardige enthousiasteling die  berichten, bijvoorbeeld uit vakliteratuur of websites van andere procestechnologie gerelateerde organisaties kan omzetten naar een kort nieuwsbericht voor onze website, aangevuld met een link.

Daarnaast wordt het gewaardeerd als je, na het bijwonen van een bijeenkomst, een kort informatief bericht schrijft. Ook introductie van innovatieve ontwikkelingen op ons vakgebied zijn bijzonder welkom.

Voertaal NPT nieuwsberichten Nederlands / Engels.

Op onze website www.npt.nl zie je op welke wijze wij nu onze leden informeren. Verder is hier kort samengevat wat onze doelstellingen zijn, met wie we samenwerken en nog meer. Het bestuur wil blijven werken en bouwen aan een actieve vereniging voor haar leden. Communicatie op alle mogelijke manieren is daarbij uitermate belangrijk. Daarnaast is het ook mogelijk om op deze manier andere KIVI of KNCV leden te bereiken middels onze nieuwsberichten. De nieuwe KIVI website maakt gebruik van tagging om dit mogelijk te maken.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden en wil je meewerken aan ons motto: Connect and Guide, stuur dan een e-mail met in het onderwerp 'Redacteur', aan: npt@kivi.nl