Bent u benieuwd naar wat er allemaal op en bij de Afsluitdijk gebeurt? Neem dan deel aan het webinar op dinsdag 24 november van 19:30 uur tot 20:30 uur. We organiseren dit webinar in plaats van een bijeenkomst in verband met de corona-maatregelen.

Georganiseerd door Rijkswaterstaat | De Nieuwe Afsluitdijk | Windpark Fryslân | bouwconsortium Levvel | aannemerscombinatie Zuiderzeewind 
 
Tijdens het webinar praten Rijkswaterstaat (RWS), De Nieuwe Afsluitdijk (DNA), Windpark Fryslân (WPF), bouwconsortium Levvel en aannemerscombinatie Zuiderzeewind u bij over de werkzaamheden op en bij de Afsluitdijk. Als kijker kunt u via de Mentimeter-app vragen stellen over de projecten en werkzaamheden. U kunt de mobiele telefoon-app van Mentimeter downloaden in de appstore of Google Playstore.

Bent u geïnteresseerd?

Klik dan op dinsdag 24 november om 19.30 uur op deze link. Het wachtwoord om de livestream te kunnen volgen is: Afsluitdijk2020RWS! U komt dan, na het invullen van uw naam en e-mailadres, automatisch in de livestream van het webinar. Tip: kijk via de laptop en doe via uw telefoon mee met vragen & polls. De contactgegevens worden niet opgeslagen en zijn alleen ter aanmelding.
 
Bent u op deze dag niet in de gelegenheid het webinar live te volgen? Dan kunt u het webinar terugkijken op de website van De Afsluitdijk.