De Waterbouwdag 2021 zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 28 oktober in het Beatrix Theater (Jaarbeurs) in Utrecht. We hopen elkaar dan weer live te kunnen ontmoeten. Indien het op dat moment toch nog niet mogelijk is een (volledige) fysieke bijeenkomst te organiseren dan zullen wij gaan bekijken welke mogelijkheden er wel zijn.

Dit jaarlijkse evenement geeft een overzicht van de laatste ontwikkelingen en nieuwe projecten in de waterbouwsector. Voor waterbouwers uit Nederland en België dé gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten. Het is niet alleen een boeiende dag voor ervaren experts, maar ook voor jong professionals en studenten.

HOE WERKT DE WATERBOUWDAG?

De Waterbouwdag is een jaarlijks terugkerend evenement. De Waterbouwdag geeft een overzicht van de laatste ontwikkelingen en nieuwe projecten in de waterbouwsector. Voor waterbouwers uit Nederland en België is het dé gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten. Het is niet alleen een boeiende dag voor ervaren experts, maar ook voor jonge professionals en studenten.

EIGEN PROGRAMMA SAMENSTELLEN MET ACTUELE PROJECTEN

In de ochtend en aan het einde van de middag volgen deelnemers aan de Waterbouwdag een plenair programma, bomvol sprekers. In de middag kunnen deelnemers hun eigen programma samenstellen, met een ruime keuze uit parallelle sessies. In deze sessies komen nieuwe ontwikkelingen en nationale- en internationale projecten aan bod. Ook kan je spraakmakende College Tours bijwonen. In de wandelgangen ontmoet je vele vakgenoten.

INFORMATIEMARKT

Een belangrijke ontmoetingsplaats tijdens de Waterbouwdag is de informatiemarkt. Op deze markt presenteren bedrijven en instellingen hun meest recente producten en diensten. Wil je met jouw bedrijf op de informatiemarkt staan? Neem dan contact op met Angelique van Tongeren van het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) via telefoonnummer 070-3919890 of e-mail waterbouwdag@kivi.nl.

LOCATIE

Beatrix Theater
Jaarbeursplein 6A in Utrecht
Wij adviseren je met het openbaar vervoer te komen. Kijk op www.jaarbeurs.nl/parkeren voor informatie over parkeren. Parkeerterreinen P1 en P3 liggen op loopafstand van het Beatrix Theater.

INFORMATIEMARKT

Naast het interessante dagprogramma dat samengesteld zal gaan worden, zal ook dit jaar weer de informatiemarkt worden georganiseerd. Op deze markt vindt u een groot aantal stands vanuit de overheid en het bedrijfsleven die toonaangevende producten laten zien en de nieuwste ontwikkelingen presenteren. Zorg ervoor dat u erbij bent!

U krijgt de beschikking over een ruimte van 3 x 3 meter met:

  • Hoge statafel met barkruk of een bureautafel met twee stoelen
  • Stroomaansluiting (gegarandeerd vermogen 100 watt per aansluiting)
  • Vloerschoonmaak gangpaden na opbouw
  • Frieslijst met naamsvermelding
  • Wifi
  • Optioneel: meer standoppervlakte

Bij de opening door de dagvoorzitter wordt uw logo getoond in de grote zaal. Ook wordt uw bedrijfsnaam op de website van de Waterbouwdag genoemd. Tot slot krijgt u er natuurlijk de ontelbare waardevolle contacten bij.

Wilt u met uw organisatie op de informatiemarkt staan? Neem dan contact op met Angelique van Tongeren van het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) via telefoonnummer 070-3919890 of e-mail waterbouwdag@kivi.nl.