Personal branding

Deze workshop gaat over uw uniek kwaliteiten, over uzelf profileren, over uzelf verkopen.
Dat heet Personal branding en u werkt aan uw imago. Daarvoor moet u uzelf goed kennen en uzelf effectief kunnen presenteren. Deze workshop is voor iedereen die zichzelf beter op de kaart wil zetten: bijvoorbeeld ondernemers, net afgestudeerden en mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen.

Tijdens de workshop Personal branding gaat u op zoek naar antwoorden op de volgende vragen:
•    Wat zijn mijn kwaliteiten, wat maakt mij uniek?
•    Welke persoonlijke visie en missie heb ik?
•    Hoe presenteer ik mezelf daadkrachtig en laat ik een positieve indruk achter?
•    Hoe communiceer ik helder?

We bespreken een stappenplan om te komen tot een helder zelfbeeld en hoe u dit zelfbeeld effectief kan presenteren aan uw doelgroep, zodat er een positieve indruk bij de ander blijft hangen.

Bij deze workshop hoort voorwerk waarbij u gaat onderzoeken hoe anderen u zien, zodat u direct aan de slag kunt met hoe u overkomt op anderen.

Personal branding; verdieping

Mocht u na de Personal Branding workshop behoefte hebben om dieper op de onderwerpen in te gaan, dan kan dat in de verdiepingsworkshop Personal Branding.
Daarin gaan we in op ‘Wie is mijn doelgroep’ en bespreken we de resultaten van uw stappenplan. We nemen de tijd om u persoonlijk feedback te geven op uw persoonlijke presentatie en uw heldere communicatie. U kunt zelf aangeven waar u in deze workshop de meeste behoefte aan heeft en we bepalen gezamenlijk de datum.

Persoonlijk communicatieprofiel

In deze workshop bekijken welke soorten methodes er zijn om uw communicatieprofiel en dat van het team te bepalen. Het gaat hierbij om de persoonlijkheidstyperingen.

We bespreken van de Myers Briggs Type Indicator (MBTI), de Platina regel en de Big five:
•    wat de basis vormt;
•    hoe ze werken;
•    wat de voor- en nadelen zijn;
•    hoe ze in te zetten zijn voor persoonlijke ontwikkeling.

Voor de workshop kunt u de vragenlijsten invullen van de Platina Regel en de Big Five. De uitkomsten worden besproken tijdens de workshop.
Deelnemers kunnen na de workshop de uitgebreidere MBTI vragenlijst invullen waaruit informatie over uw type komt. De extra kosten incl. feedbackgesprek bedragen €35,--.

Over de spreker
Margot Dijker is eigenaar van Dijk training & coaching
 
Dijk training & coaching, opgericht in 2004, focust zich op iedereen die zijn of haar  leiderschaps-, beïnvloedings-, projectvaardigheden of het team  wil versterken, of de werkdruk beter wil managen. De meeste trainingen worden aan kleine groepen van zes tot tien personen gegeven, maar er is ook een mogelijkheid tot persoonlijke coaching voor het versterken van bovengenoemde vaardigheden. Alle trainingen zijn gebaseerd op de
70: 20: 10-filosofie van Jennings. Kijk op www.dijktraining.nl voor meer informatie.

Margot Dijker is naast de eigenaar van Dijk training & coaching al 14 jaar  een DDI-facilitator. De trainingen van DDI hebben een hoge kwaliteitsstandaard en de modellen zijn effectief en praktisch. Kijk op www.ddiworld.com

Opdrachtgevers zijn onder andere Philips, Perfetti Van Melle, Oracle en de Rabobank.
https://www.linkedin.com/in/margot-dijker-117a161/
 

Informatie

Martin Kraai; martin@k-s-a.nl

 

Programma

 -  uur Ontvangst met koffie / thee
 -  uur Workshop
 -  uur Netwerkborrel