KIVI Commercieel Ingenieur in samenwerking met Van Emden Consultancy (als facilitator / samensteller) en Antea Group (als inhoudelijk expert) organiseren een nieuwe serie masterclasses met als titel "Beter scoren op openbare aanbestedingen"

Voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers is een kwalitatief hoogwaardig aanbestedingsproces van groot belang. Niemand heeft er iets aan wanneer prestatie en verwachting uit de pas lopen. Maar mede als gevolg van de bouwfraude is er tot op heden slechts beperkt ruimte om te scoren op kwaliteit. Dit is geleidelijk aan het veranderen. Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI), Best Value (BV) en Past Performance (PP) zijn enkele begrippen die deze trend illustreren. Als gevolg hiervan ontstaat steeds meer behoefte om aan de aanbestedende kant op basis van meetbare gegevens goed presterende marktpartijen meer kansen te geven.

Meer informatie en aanmeldigen: https://www.kivi.nl/afdelingen/commercieel-ingenieur/voor-onze-leden/masterclass-beter-scoren-op-openbare-aanbestedingen