In verband met de corona perikelen zal de ALV 2020 dit jaar online worden gehouden via het programma Big Blue Button. We kijken uit naar veel aanmeldingen; Hoe meer leden aanwezig zijn, hoe beter wij als bestuur het programma kunnen afstemmen op uw wensen en verwachtingen!

De bijbehorende stukken worden u tijdig online ter beschikking gested. Hierover ontvangen inschrijvers tzt bericht. .

Statutair is de ALV uitsluitend toegankelijk voor KIVI leden.

 

Om deel te nemen gaat u als volgt te werk:

1. U schrijft zich in via de site voor deze activiteit (rechts rode knop 'aanmelden'; u moet hiervoor zijn ingelogd!).

2. U controleert of uw e-mail adres correct is ingevuld

3. U controleert of u op de computer waarmee u wilt deelnemen aan de vergadering beschikt over de webbrowser Chrome of Firefox (via internet Explorer is deelnama NIET mogelijk).

4. U ontvangt op 15 april tussen 15.30 - 16.00 uur een link via het e-mail adres waarmee u bent ingeschreven. U klikt hierop, vult uw naam in en neemt vervolgens deel aan de ALV.

5. Voorafgaand aan de vergadering zal een korte introductie volgen over het verloop van de vergadering en de benodigde 'regels' om het vergaderen online mogelijk te maken. Zo zal aan iedereen worden gevraagd zijn microfoon uit te zetten en vragen via de chatfunctie in te typen. Ook mensen die geen ervaring hebben met online vergaderen, overleggen, skypen etc. is dit een zeer geschikt programma.

6. Voor mensen die kennis willen maken / oefenen met deze manier van vergaderen is er de mogelijkheid om op 14 april (de dag voorafgaand aan de vergadering) deel te nemen aan een proefsessie. Tussen 16 en 18 uur zal iemand van het bestuur online beschikbaar zijn om u wegwijs te maken.

7. Voor vragen, neem contact op via mw@kividv.nl

 

Hartelijke groet, uw bestuur