De Europese Commissie zoekt deskundigen op het gebied van defensietechnologie die projectvoorstellen kunnen beoordelen voor het komende grote defensie-onderzoeksprogramma dat binnenkort start. Dit zogenaamde (European Defence Industrial Development Programme (IDIDP) heeft een totaalbudget van 500 miljoen euro.

De werkzaamheden van een expert worden voornamelijk thuis of vanuit kantoor uitgevoerd. Soms zijn besprekingen op locatie nodig. Meestal in Brussel. Experts krijgen een redelijk tot goede betaling van de Europese Commissie.

Tot nu toe hebben onvoldoende experts voor het IDIDP aangemeld. Daarom zoekt de Europese Commissie meer kandidaten.
U kunt zich als kandidaat aanmelden via deze link: https://ec.europa.eu/growth/content/call-expression-interest-establish-list-experts-assist-european-commission-tasks-connection_en

Het aanmeldproces is niet eenvoudig en moet volledig worden afgerond voordat u geselecteerd kunt worden.

Bij het inschrijven kunt u uw expertise aangeven. Met een ingenieursachtergrond en ervaring in defensietechnologie kwalificeert u al snel.

Voor het IDIDP is een security clearance noodzakelijk. Heeft u géén clearance (meer). Neem dan contact op met Jan Wind (jw@kividv.nl). Mogelijk kan Defensie voor u een security clearance aanvragen.

Bron afbeelding: Mediacentrum Defensie