Het gecombineerde lidmaatschap van KIVI en IMarEST is een feit. Dit betekent dat ingenieurs (incl. marineofficieren TD) actief in de maritieme sector in Nederland via KIVI lid kunnen worden van beide verenigingen tegen een gereduceerd tarief.

De contributie voor WO en HBO opgeleide ingenieurs en marineofficieren TD is € 160,-- per jaar (vrijgesteld van BTW). Dit geldt ook voor post-actieven en gepensioneerden.
Voor jonge ingenieurs t/m 30 jaar is de jaarcontributie € 100,- en voor studenten HBO, WO en NLDA is dit € 40,-

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via www.kivi.nl. Kies “Word lid” en gebruik kortingscode “Imarest”.  Bestaande KIVI leden kunnen zich voor het gecombineerde lidmaatschap aanmelden door een email te sturen naar Anneke Ritsema (E: ledenadministratie@kivi.nl).

Het gecombineerde lidmaatschap geeft toegang tot de KIVI en IMarESt (affiliate) activiteiten en lidmaatschapsvoordelen, waaronder de KIVI en ImarEST tijdschriften. Ook is het een startpunt voor het internationaal erkende Chartered Engineer programma.

Volgens onze inzichten kan de contributie door werkgevers als “gerichte vrijstelling” vrij van loonbelasting aan medewerkers worden uitgekeerd.
Ons bureau overlegt graag over collectieve afspraken.