De werkgroep politiek en DV techniek zoekt versterking op het gebied van oa: grondgebonden systemen, lucht- en ruimtevaarttechnologie en ICT.

KIVI Defensie en Veiligheid levert een bijdrage aan het politieke debat over techniek-gerelateerde onderwerpen in het regeringsbeleid. De werkgroep politiek en DV techniek volgt de ontwikkelingen in de Tweede Kamer op defensiegebied en levert commentaren aan de leden van de Vaste Commissie voor Defensie en andere geïnteresseerden.  De werkgroep wordt inmiddels door de politiek gezien als een serieuze gesprekspartner. Dit blijkt onder meer uit het feit dat onze commentaren en adviezen regelmatig worden overgenomen in het eigen debat.

Afhankelijk van de onderwerpen die spelen, overleggen de leden van de werkgroep met elkaar waarna een passend document wordt opgesteld en naar de Tweede Kamer wordt gestuurd. Graag zouden we nog enkele actieve leden willen toevoegen aan deze werkgroep! We zoeken onder meer versterking op het gebied van

- Grondgebonden systemen
- Lucht- en ruimtevaart technologie
- ICT

Bent u geïnteresseerd in het meedenken in onze adviezen richting de politiek, stuur dan een mailtje naar de voorzitter via dv@kivi.nl. De voorzitter neemt dan contact met u op.