We zoeken een ingenieur uit de veiligheidssector om ons netwerk van ingenieurs in onze gespecialiseerde afdeling te versterken.

Defensie en Veiligheid is een van de meest actieve afdelingen binnen KIVI. De afdeling ontplooit tal van activiteiten binnen de sector. We organiseren lezingen, symposia en bezoeken, adviseren de politiek, organiseren een cursus voor jonge ingenieurs en dragen op diverse andere manieren bij aan de versterking van de sector defensie- en veiligheidstechnologie in Nederland.

Binnen het afdelingsbestuur ontstaat binnenkort een vacature. Het betreft een vrijwilligersfunctie die een of enkele uren per week vraagt. De afdeling streeft ernaar om vertegenwoordigers vanuit alle geledingen van de sector in haar bestuur te hebben. Wij zijn daarom op zoek naar een ervaren en enthousiaste ingenieur werkzaam in de veiligheidssector om ons netwerk te versterken. 

Bestuurslid veiligheidstechnologie

 

Binnen het afdelingsbestuur zijn de taken verdeeld in portefeuilles. U bent de liaison naar de politie, brandweer, GHOR en andere relevante organisaties in de veiligheidssector. Daarnaast krijgt u afhankelijk van uw wensen, mogelijkheden en beschikbare tijd in overleg een van de andere beschikbare portefeuilles. Uiteraard met ondersteuning van de andere bestuursleden en het KIVI-bureau. Het gaat om de inhoud.

Uw profiel
Voor deze functie zoeken we een ingenieur, die actief is in de overheid, bij een kennisinstituut of de industrie, of die kortgeleden is gepensioneerd. Een goed ontwikkeld netwerk in de veiligheidssector is van groot belang. Een connectie met Defensie, bijvoorbeeld als reservist, is een pré.

Procedure
Als u belangstelling heeft voor deze interessante en veelomvattende functie wordt u verzocht dit uiterlijk 20 maart 2021 kenbaar te maken aan de secretaris van het bestuur via secretaris@kividv.nl

Inlichtingen
Meer informatie over de functie en de procedure kan worden ingewonnen bij voorzitter Jan Wind (E:voorzitter@kividv.nl, T: 06-23502003) of het huidige bestuurslid veiligheidssector Jack Ruibing (E: j.ruibing@wxs.nl T: 06 53648860)

 

Foto: Ministerie van Defensie

 

web stats