Binnenkort staat er een bezoek gepland van ingenieursvereniging KIVI aan Van Egmond Groep in Doetinchem.

Van Egmond Groep bestaat uit een drietal bedrijven, namelijk Elektrogroothandel, Industriële Automatisering en Kenniscentrum en is gericht op het leveren van goederen en diensten op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering.

Een noemswaardige ontwikkeling binnen Van Egmond Groep is dat zij midden dit jaar Elauma Waagmeester heeft overgenomen. Elauma Waagmeester is een gespecialiseerde elektrotechnische groothandel voor de industrie, machine- en panelenbouw. Deze overname betekent dat Van Egmond Groep haar positie in de industriële markt in West-Nederland aanzienlijk versterkt. Naast de bestaande vestigingen in Doetinchem, Weert, Veghel en Barendrecht heeft Van Egmond Groep nu ook vestigingen in Den Haag, Zaandam en Rhoon.

De activiteiten van Van Egmond Groep gaan verder dan het leveren producten en diensten op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering en het delen van kennis. Zo houdt Van Egmond Groep de ontwikkelingen in de markt goed in de gaten en anticipeert hierop door innovatieve tools te ontwikkelen en nuttige trainingen te organiseren binnen diverse sectoren en industrieën.

Het Kenniscentrum van Van Egmond Groep biedt twee soorten opleidingen aan, reguliere opleidingen en maatwerkopleidingen.
Wij zijn uw partner om de best passende leerervaring te bieden of te ontwikkelen.

Daarnaast houdt ons kenniscentrum zich bezig met R&D-activiteiten en ontwikkelt het diverse tools die aansluiten op de sterk veranderende en steeds veeleisender wordende markt.

Van Egmond Groep kijkt er naar uit om ons op 10 december 2019 te ontvangen in Doetinchem. Voor deze dag is een programma samengesteld. Na de rondleiding door het bedrijf, zal een technische presentatie worden gegeven door Peter Köster, Hoofd Paneelbouw met specifieke aandacht voor Selectiviteit, UL certificering (besturingspanelen) en Kortsluitvastheid bij energieverdeelinrichtingen en besturingspanelen.

Wil je meer weten over Van Egmond Groep en haar activiteiten? Meld je dan aan voor het bezoek op 10 december via deze website.

We ontvangen je deelnamebevestiging graag voor 29 november. Het aantal deelnemers is beperkt dus wees er snel bij! Informatie: James Meijer, mobiel 06-22697423. Van Egmond Groep geeft aan dat deelname van concullega’s niet gewenst is. Wij delen de complete deelnemerslijst, inclusief contactgegevens en huidige werkgever, op voorhand met Van Egmond Groep. Verder info: https://www.vanegmond.nl of via Linkedin: https://www.linkedin.com/company/vanegmondgroep/

Kenniscentrum Van Egmond Groep

Programma

 -  uur Ontvngst met koffie en gebak
 -  uur Korte introductie door Hans de Croon, Directeur Business Development & Marketing
 -  uur Rondleiding door het bedrijf in Doetinchem
 -  uur Technische presentatie door Peter Köster, Hoofd Paneelbouw
 -  uur Napraten