Waterstof H2

Welke toekomstvisie hebben de tafelgasten op de ontwikkeling van waterstof op de toepassingsgebieden? En wat betekent het gebruik van waterstof als energiedrager vanaf de windmolenparken voor het totale energetische rendement? Tijdens deze Breakfast Booster gaat gespreksleider Edwin Groot met vier tafelgasten op zoek naar antwoorden op deze en meer prangende vragen. Ook het fysieke transport van waterstof komt aan bod; want zijn overal pijpleidingen nodig of zijn vaten een waardig alternatief? En wat betekent dit dan voor de veiligheid?

Kom er achter welke toekomstvisie op waterstof voor de energietransitie Carin Biegnolé (CEO ConversionenConsultant Woman in Green Hydrogen) heeft. En laat je door tafelgast Andre Molengraaf (CEO H2storage) meenemen in de ontwikkelingen van waterstof opslag en de rol van H2storage in de ontwikkeling van waterstof als geheel.

Naast Carin en Andre zitten er nog twee bekenden uit de energiewereld aan tafel. Binnenkort maken we op onze website bekend wie dat zijn.

Windkracht 5 nodigen je graag uit op 8 juni van 08:30 - 09:30 uur om mee te denken en online met ons mee te praten. In een uur tijd komen allerlei factoren aan bod die van invloed zijn op de toekomst van waterstof als energiebron. Dit wil je toch niet missen!

  Meld je hier aan voor de breakfast booster