Beste,

Ben jij erbij van 24 tot en met 27 september op de World of Industry, Technology & Science 2024?

Dé vakbeurs voor industrie, technologie en wetenschap in de Benelux biedt je niet alleen zicht op de laatste innovaties, actuele ontwikkelingen en creatieve ideeën, maar ook een seminarprogramma met actuele topics, interactieve workshops en tal van activiteiten op de beursvloer. De registratie voor een beursbezoek is geheel kosteloos!

WoTS 2024 telt drie verschillende werelden. De World of Industry, World of Electronics en de World of Laboratory versterken elkaar, deze combinatie vormt al jarenlang de kracht van deze vakbeurs.

Binnen de World of Electronics exposeren ruim 100 deelnemende bedrijven die actief zijn op het gebied van elektronica (hardware, software, Test & meet, ontwikkeling en productie). Deze exposanten tonen hun innovaties, delen hun kennis en gaan graag met je in gesprek over jouw vraagstukken. Een bezoek aan de World of Electronics levert je veel waardevolle contacten, kennis en inspiratie op. Daarmee is een beursbezoek meer dan de moeite waard!

Combineer je beursbezoek met één of meer van de seminars. Deze editie met thema’s als Embedded Software, Design for Circularity/Duurzaamheid, Internet of Things en Artificial Intelligence. Meld je je aan voor deze wereld, verzamel dan ook de beurs gadget! Dit jaar is er gekozen voor de innovatie 'Omgevingsmonitor'.
De WoTS is met meer dan 400 exposanten het toonbeeld van technologische vooruitgang. Tijdens de WoTS bundelen industrie, technologie en wetenschap hun krachten om jou de wereld van morgen te laten zien.

Tijdens de World of Industry, Technology & Science bundelen industrie, technologie en wetenschap hun krachten om bezoekers de wereld van morgen te laten zien

Vanaf donderdag 11 april kun je jezelf weer registreren voor een bezoek aan de tweejaarlijkse vakbeurs World of Industry, Technology & Science 2024. Van 24 tot en met 27 september is de Jaarbeurs in Utrecht het bruisende technologische hart van de Benelux. Noteer de data alvast in je agenda!

Bereid je voor op vier dagen vol actuele ontwikkelingen, innovatieve oplossingen en creatieve ideeën en spreek de grootste aanbieders in de markt. We bieden je daarnaast een seminarprogramma met actuele topics, interactieve workshops en x-peditions. De WoTS is met meer dan 400 exposanten het toonbeeld van technologische vooruitgang. Tijdens de WoTS bundelen industrie, technologie en wetenschap hun krachten om jou de wereld van morgen te laten zien.

Nieuw deze editie is dat de World of Automation, World of Motion & Drives en World of Industrial Processing zijn samengevoegd tot één wereld: de World of Industry. De World of Industry biedt een totaalaanbod aan exposanten uit de procesindustrie (hal 8), maakindustrie, machinebouw, OEM en engineering (hal 11).

De World of Industry, World of Electronics en de World of Laboratory versterken elkaar, deze combinatie vormt al jarenlang de kracht van deze vakbeurs

Aarzel niet en registreer je nu voor een gratis bezoek aan de WoTS 2024.

Verzamel de beursgadget op de beursvloer

Voor veel bezoekers is de beursgadget één van de redenen om naar de WoTS te komen. Met zulke hooggespannen verwachtingen, ligt de lat voor een nieuw beursgadget wederom hoog. Dit jaar hebben de betrokken exposanten unaniem gekozen voor de omgevingsmonitor, een idee van KITT Engineering

Beursgadget

De ‘omgevingsmonitor’, meet parameters als temperatuur, vocht, geluid, PM2.5, VOC (‘Volatile Organic Compounds’) kan meten, zowel binnen als buiten. Nadat de gadget is verzameld, functioneert en opgehangen is, verstuurt het gegevens naar een openbaar online platform. Dit platform geeft dus een goed beeld hoe het is gesteld met de luchtkwaliteit in jouw omgeving en de rest van de Benelux!

Lees verder                           Meld je aan voor de gadget

In de aankomende maanden informeren wij je graag inhoudelijk over wie daar voor je klaarstaan, wat er te doen is en waarom je deze beurs niet mag missen. Tot snel!

Aarzel niet en registreer je nu voor een gratis bezoek aan de WoTS 2024.

Met vriendelijke groet,

WoTS projectteam