Dé technologische vakbeurs voor industrie, zorg en wetenschap?

De vakbeurs World of Technology & Science 2022 opent van 27 tot en met 30 september haar deuren in de Jaarbeurs te Utrecht.

Binnen de World of Electronics verwachten we ruim 100 deelnemende bedrijven, die actief zijn op het gebied van elektronica (hardware, software, Test & meet, ontwikkeling en productie).

Deze exposanten tonen hun innovaties, delen hun kennis en gaan graag met u in gesprek over uw vraagstukken.

Een bezoek aan World of Electronics levert u veel waardevolle contacten, kennis en inspiratie op. Daarmee is een beursbezoek meer dan de moeite waard!

De honderd exposanten in de World of Electronics tonen hun innovaties, delen hun kennis en gaan graag met u het gesprek aan over hardware, software, test- & meetuitdagingen en de ontwikkeling en productie van elektronica.

In de World of Electronics zijn tevens themapaviljoens aanwezig, waar exposanten hun krachten bundelen in een paviljoen op de beursvloer.

Op de beursvloer kunt u het Development Club/IoT paviljoen en Test & Meet paviljoen vinden, terwijl ook de gewilde WoTS beursgadget - dit jaar de WoTS parrot - zijn opwachting maakt. 1.500 bezoekers verzamelden deze populaire gadget, dus meld u dus snel aan voor de beurs en het gadgetproject.

Seminars

Uw bezoek kunt u combineren met een seminar bezoek.

Het uitgebreide seminarprogramma behandelt thema's als user interface design, hardware design voor productie, 'challenges of test & measurement in the future' en uitdagingen van Internet of Things.

Na afloop van het seminar loopt u makkelijk de beursvloer op en heeft u de mogelijkheid om de deelnemende exposanten te bezoeken. Ook kunnen bezoekers van de World of Electronics op de beurs de felbegeerde beursgadget verzamelen.

Een overzicht van alle seminars en projecten vindt u op de website van de WoTS en om alvast in de sfeer te komen bekijkt u hier de aftermovie van WoTS 2018!

Aanmelden

Meld u hier kosteloos aan voor een bezoek aan WoTS Beurs 2022.

Links

WoTS

WoTS in English version

World of Automation

World of Motion & Drives

World of Electronics

World of Industrial Processing