VANWEGE ZIEKTE VAN DE SPREKER IS DEZE ACTIVITEIT GEANNULEERD.

 

Het bestuur van de afdeling Filosofie en Techniek heeft het genoegen u uit te nodigen voor de discussieavond in het kader van Big Data en Kunstmatige Intelligentie op 16 oktober aanstaande met als onderwerp:

Juridische en ethische aspecten van geautomatiseerde besluitvorming in de rechtshandhaving

Wij hebben mevrouw Jenneke Evers bereid gevonden om iets te vertellen over haar promotie onderzoek naar de juridische en ethische aspecten van geautomatiseerde besluitvorming in de rechtshandhaving. Voor onze lezing zal zij daarbij meer aandacht besteden aan de ethische aspecten. Dit onderzoek is nog in volle gang waardoor er misschien ook nog andere aspecten naar voren komen.

Over de spreekster

Jenneke Evers studeerde Wijsbegeerte (onderzoeksmaster) en Staats- en bestuursrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie was zij student-assistent bij de vakgroep Staats- en Bestuursrecht aan de UvA. Daarna is ze korte tijd werkzaam geweest als tutor aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en docent aan de UvA. Sinds januari 2016 is ze als promovenda werkzaam bij eLaw, Centrum voor Recht en Digitale technologie. 

Deelname is gratis voor KIVI leden en voor studenten en kost € 25,00 voor overigen (inclusief 2 maand donateur-lidmaatschap).

Met vriendelijke groet en tot 16 oktober!

ir. Johan Hengst,
Secretaris Afdeling Filosofie & Techniek.

NB De plaats van de bijeenkomst is veranderd. De vergaderzaal bevindt zich boven Restaurant Se7en. Dit is enveneens op loopafstand van het station Urecht CS.