Omschrijving

Tijdens de Algemene Ledenvergadering in de vestiging van Royal Haskoning DHV te Rotterdam zal de stand van zaken betreffende de Afdeling voor Geotechniek worden toegelicht. Aansluitend zullen er een aantal lezingen worden gegeven met als thema “Nederlandse ingenieurskennis als exportproduct”. De middag wordt afgesloten met een borrel.

Het programma ziet er als volgt uit:

14:00 Ontvangst
14:20 Algemene Ledenvergadering
15:15 Lezing “Arctic and Seismic Engineering” door H.J. Lengkeek, Witteveen en Bos
16:00 Pauze
16:30 Lezing “Afgezonken tunnels in het buitenland”, Royal Haskoning DHV vanuit TEC
17:15 Lezing “Urban (ground)water management in subtropical climates” door Roelof Stuurman, Deltares
18:00 Borrel
19:00 Einde bijeenkomst

Belangrijk:
RoyalHaskoning/DHV is zowel met de auto als met openbaar vervoer goed bereikbaar. Het station Rotterdam (Halte Alexander) bevindt zich op ca. 10 minuten loopafstand. Mocht u met de auto willen komen dan is er parkeerplek beschikbaar in Parkeergarage Alexandrium III (‘de wokkel’), Watermanweg 231 (ook ongeveer 10 minuten lopen). Hiervoor zijn uitrijkaarten beschikbaar op bestelling. Als u hiervan gebruik wilt maken, wilt u dat dan kenbaar maken bij Lenno Toet uiterlijk maandag 28 januari. De uitrijkaart is dan donderdag 7 februari af te halen bij de receptie.
PARKEER ECHTER IN GEEN GEVAL IN DE PARKEERGARAGE ONDER HET HASKONING DHV GEBOUW. DEZE GARAGE WORDT OM 18.00 UUR AFGESLOTEN ZODAT U NA 18.00 UUR NIET MEER KUNT UITRIJDEN.

Locatie

Royal Haskoning DHV vestiging Rotterdam

George Hintzenweg 85, 3068 AX Rotterdam

Organisator

Geotechniek

Naam en contactgegevens voor informatie

Dhr. Lenno Toet

lennotoet@gmail.com