AANMELDEN VOOR DEZE EXCURSIE IS NIET MEER MOGELIJK

Graag nodigen wij je uit voor een geotechnisch projectbezoek op donderdag 29 augustus 2019. Met Young KIVI Geotechniek (YKG) bezoeken we de bouwput van het project Parkeergarage Garenmarkt. Dit project is momenteel in uitvoering midden in het centrum van Leiden.

Wij zijn Young KIVI Geotechniek, een werkgroep van de afdeling KIVI Geotechniek, die zich speciaal richt op geotechnici tot en met 35 jaar oud. Dit is het eerste evenement dat door YKG georganiseerd wordt. Op basis van ons netwerk hebben wij geprobeerd zo veel mogelijk jonge geotechnici te bereiken om een mooie en goede start te maken met YKG. Verspreid dit bericht vooral onder je eigen netwerk.

Het evenement begint om 14.00 uur in een café in Leiden op loopafstand van de projectlocatie. De verwachte eindtijd is rond 19.00 uur. Het definitieve programma ontvang je na aanmelding. Het aantal deelnemers voor dit bezoek is beperkt, deelname op basis van “first come, first serve”. De inschrijving wordt binnenkort geopend.

Omdat we de bouwplaats op gaan zijn persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) verplicht. In dit geval gaat het om een helm, veiligheidsschoenen en een jas/hesje. We verzoeken je om dit zelf mee te nemen. Mocht dit echt niet lukken laat het ons dan weten.

Hieronder de belangrijkste informatie nog even op een rijtje:

Datum:   donderdag 29 augustus 2019

Tijd:        14.00 – 19.00 uur

Locatie:  Garenmarkt Leiden, adresgegevens café volgen nog

Als je nieuwsgierig bent naar het project, klik dan op onderstaande link:

http://www.garenmarktleiden.nl/blik-op-het-project/project-beeld/.

Daar zie je een live-update van de voortgang van de kuip.

We hebben er veel zin in en zien je hopelijk de 29e!

 

Vriendelijke groeten,

Young KIVI Geotechniek: Renée van Dorst, Alex Greeuw, Stefan Kamp en Toon van der Linden