Cursussen

PAO Techniek en Management

PAO Techniek en Management (PAOTM) wil met postacademische cursussen, leergangen en opleidingen bijdragen aan de ontwikkeling van de deelnemers tot voorlopers in techniek en management. De cursussen zijn bedoeld voor afgestudeerde academici en hbo-ers die op dat niveau werkzaam zijn.

CGF

PAO-TM verzorgt - onder auspiciën van KIVI Geotechniek - de opleidingen grondmechanica en funderingstechniek (CGF2, CGF1). Met deze opleidingen krijgt men inzicht in de theorie van de grondmechanica en funderingstechniek. Men leert funderingstechnische problemen herkennen en er adequaat op te reageren. Daarnaast is er de Masterclass Grondgedrag 'Handen aan de grond' (CGF-M).

Deltares Academy

Deltares Academy faciliteert kennisoverdracht over uiteenlopende geotechnische onderwerpen via een uitgebreid cursusaanbod (filter op 'Bouwen in de Delta'). Rechtstreeks vanuit Deltares of in samenwerking met partners is er een ruim aanbod aan cursussen beschikbaar. Alle cursussen kunnen ook als maatwerk of in-huis cursus worden verzorgd.


 

Overzicht

PAO Techniek en Management (PAOTM) PAOTM Cursussen Geotechniek (CGF) Deltares Academy aanbod