Vestiging Delft van de Haagse Hogeschool is op zoek naar naar KIVI-leden die willen optreden als extern deskundige gecommitteerde bij afstudeerzittingen en/of leden van de beroepenveldcommissie voor de opleiding Elektrotechniek.

Er worden mensen gezocht die vanuit hun huidige praktijkervaring met een frisse blik willen meekijken in het afstudeerproces. Gecommitteerden hebben een belangrijke rol in de borging van het proces en de bewaking van de kwaliteit van de afstudeerzitting en daarmee ook het eindniveau van de opleiding. De zittingen vinden plaats op De Haagse Hogeschool, vestiging Delft. Bij de afstudeerzitting zijn, naast de afstudeerder, twee examinatoren (docenten), een bedrijfsbegeleider en de gecommitteerde aanwezig. De gecommitteerde leest vooraf de afstudeerscriptie, stelt uitdagende vragen bij de verdediging, adviseert over de beoordeling en tekent voor een juist verlopen zitting. Er zijn 4 periodes per jaar waarin afstudeerzittingen gepland worden – januari, april, juni en september – en de gecommitteerde bepaalt zelf de periodes en het aantal zittingen. Er is een onkostenvergoeding beschikbaar.

Voor de beroepenveldcommissie (BVC) van de opleiding Elektrotechniek worden nog een aantal leden (m/v) gezocht die enthousiast zijn over aansluiting van het onderwijs op het beroepenveld en onderwijsverbetering. De BVC geeft advies over de strategie van de opleiding Elektrotechniek, het profiel, het onderwijsprogramma en het eindniveau. Verder evalueert de BVC de bovenstaande aspecten op basis van aangeleverde stukken. De commissie komt vier keer per jaar bij elkaar en speelt een belangrijke rol in het onderwijs van de toekomst. Momenteel kent de opleiding de profilering Energietechniek en Embedded systems, maar er wordt geen specifiek inhoudelijk profiel gevraagd van de leden, zodat een brede sector-vertegenwoordiging gewaarborgd kan worden.

Bovenstaande rollen van gecommitteerde en lid van de beroepenveldcommissie kunnen ook gecombineerd worden.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met  barbara.gemen@kivi.nl. Attendeer ook gerust collega's die dit leuk zouden kunnen vinden.