Inspirerende gesprekken, “Aan de werktafel van Erik Oostwegel”

KIVI geeft jonge (aankomende) leden de kans om “aan de werktafel” van CEO’s, topambtenaren, top-wetenschappers en politici met hen te praten over actuele maatschappelijke ontwikkelingen en de betrokkenheid van hun organisatie daarin. Deze dialoog geeft inzicht hoe ingenieurs met hun technische blik kijken naar algemene situaties.

Slimme oplossingen die het leven een beetje prettiger maken.

Ir Erik Oostwegel

De wereld verkeert in een voortdurende staat van verandering, gedreven door innovatie en digitale technologie. Veel bedrijven en organisaties hebben behoefte aan het opnieuw uitvinden van hun bedrijfsmodellen en manieren om hun producten en diensten te leveren. Daarom zijn outside the box, innovatieve oplossingen meer dan ooit nodig plus samenwerking met een open en nieuwsgierige instelling. CEO Erik Oostwegel legt uit waarom ingenieurs- en adviesbureau Royal HaskoningDHV in zijn 28 jaar werkzaam bij het bedrijf kiest voor “Enhancing Society Together”.

Erik Oostwegel doet (noodgedwongen) alle bijeenkomsten vandaag de dag via video conferencing. Toon Buddingh’ faciliteert deze meeting en gaat samen met 15 jonge ingenieurs naar de keuzes die hij gemaakt heeft en inzichten waar hij door gevormd is. Deelnemers worden sterk betrokken bij deze interactieve sessie.

  • De vraag van Tim van der Hagen (Rector Magnificus TU Delft), vorige spreker
  • Een blik in de agenda voor vandaag, uitlopend in de ‘grote lopende zaken van dat moment’
  • Een reflectie van de belangrijkste maatschappelijke gebeurtenissen en zijn/haar werkzaamheden daarbij.
  • De vraag aan de spreker na hem (Paul Rouffaer & Gerben Edelijn van Thales) en de reden waarom diegene gekozen is.

Tijdstip
Donderdag 29 oktober 16:00 uur tot 17:30 uur.

Locatie
Thuis via Microsoft TEAMS.

Aantal deelnemers
Ook deze online bijeenkomst is gelimiteerd tot maximaal 15 deelnemers, waarvan minimaal 10 KIVI-leden plus de spreker en de facilitator. Wanneer deze verhouding niet klopt kan het zijn dat je wordt uitgeloot. Uiteraard zal je dit tijdig, via email, te horen krijgen.

Aanmelding
Omdat de hoeveelheid deelnemers per sessie beperkt is, gaan deelnemers die nog niet eerder bij een sessie geweest zijn voor. Als er dan nog steeds te veel deelnemers zijn, wordt er geloot onder de overige inschrijvers voor deze sessie en wordt een tweede sessie gepland.