Carve is een multidisciplinair ontwerp- en ingenieursbureau dat zich richt op de inrichting van de openbare (buiten)ruimte. Met name kinderen en jongeren staan als gebruikers in hun ontwerpen centraal. Vanuit diverse disciplines zoals industrieel productontwerp, (landschaps-) architectuur en civiele techniek worden op unieke wijze vernieuwende, bespeelbare maaiveldinrichtingen, bijzondere speel-constructies, meubilair en bouwkundige objecten ontwikkeld.

‘A playful city’

Jasper van der Schaaf is ontwerpend projectleider bij Carve en inmiddels meer dan tien jaar werkzaam bij het bureau.
Tijdens deze avond zal Jasper aan de hand van onlangs opgeleverde projecten - zoals de Discovery Slides op Changi Airport, Singapore - toelichten op welke wijze Carve's aanpak resulteert in haalbare, vraagspecifieke en onderscheidende ontwerpen en engineeringsoplossingen.

Mogelijkheid om gezamenlijk te dineren op eigen kosten (1 gang diner voor 20 euro incl. twee drankjes), geef dit minimaal drie dagen van te voren op bij uw aanmelding.

LET OP: Wanneer u ook deelneemt aan het diner, neem dan alstublieft € 20,- contant mee. Er kan niet gepind worden!

Heeft u zich aangemeld en bent u plotseling toch verhinderd? Meld u zich dan a.u.b. af via de link in uw bevestigingsmail of door te mailen naar io@kivi.nl.

 

 

Programma

 -  uur Dineren (optioneel)
 -  uur Lezing en discussie
 -  uur Borrel