Marjanne Cuypers is oprichtster van biodesign studio BlueBlocks en extern docent bio-design bij de internationale bacheloropleiding Industrial Design Engineering.

Met BlueBlocks experimenteert en ontwerpt ze met biobased materialen. Als basis worden ongebruikte reststromen uit de agro-food sector benut, of andere natuurlijke grondstoffen.
Momenteel ontwikkelt BlueBlocks bioplastic uit (Noord-)zeewier en hardboard uit de overgebleven plantenvezels. Marjanne zal vertellen over haar loopbaan en het ontwerp- en ontwikkelproces van nieuwe biobased materialen voor de gebouwde omgeving.

Dit event vindt op LOCATIE én ONLINE plaats op woensdag 11 mei 2022 (en niet op de gebruikelijke eerste woensdag van de maand i.v.m. Dodenherdenking) en ditmaal niet in Utrecht, maar eenmalig in Rotterdam! Deze bijeenkomst wordt namelijk gehouden bij BlueCity, Maasboulevard 100, 3063 NS Rotterdam, van 18.00u - 21.00u.  
Wanneer u zich aanmeldt voor de online deelname, ontvangt u uiterlijk een uur vóór aanvang van het event een email met de link en instructies, aanvang: 19.30u. Sluiting rond 21u.

Mogelijkheid om gezamenlijk te dineren op eigen kosten (1 gang diner voor 25 euro incl. twee drankjes). Dit diner vindt plaats bij low-waste bar Aloha (naast BlueCity, Maasboulevard 102, 3063 NS Rotterdam). Verzamelen voor diner bij Aloha (18:00 uur), voor de lezing bij de Better Future Factory in BlueCity (19:30 uur). Bij uw aanmelding kunt u de optie voor het diner aangeven (vlees / vis / vega).

LET OP: Wanneer u ook deelneemt aan het diner, neem dan alstublieft € 25,- contant mee. Er kan niet gepind worden!

Heeft u zich aangemeld en bent u plotseling toch verhinderd? Meld u zich dan a.u.b. af via de link in uw bevestigingsmail of door te mailen naar io@kivi.nl. Wanneer u zich later dan 24 uur van te voren afmeldt, en u heeft zich opgegeven voor het diner, dan worden de diner kosten in rekening gebracht.