'Collaborate or Die', impact maken door Co-creatie en Coalities

De rol van de designer verandert. In plaats van de ontwerper van een product is de designer van de toekomst iemand die ook processen met impact ontwerpt en uitvoert. Organisaties zijn zelf niet goed in staat om snel, baanbrekend en inspirerend te innoveren. Door het betrekken van nieuwe perspectieven, experts en partners in trajecten is het mogelijk om meer duurzame impact te maken.

Martijn Pater is auteur van Collaborate or Die, een handboek voor veranderaars, en staat op shortlist van managementboek van het jaar 2022. Martijn vertelt over de vijf principes van co-creatie en hoe dat toe te passen in de praktijk. Martijn is ook een van de oprichters van impact adviesbureau Fronteer.

Dit event vindt op LOCATIE én ONLINE plaats op woensdag 5 oktober 2022. Deze bijeenkomst wordt gehouden bij restaurant Se7en (Mariaplaats 7 te Utrecht), van 18.00u - 21.00u.  
Mogelijkheid om gezamenlijk te dineren op eigen kosten (1 gang diner voor 20 euro incl. twee drankjes), geef dit minimaal drie dagen van te voren op bij uw aanmelding.

LET OP: Wanneer u ook deelneemt aan het diner, neem dan alstublieft € 20,- contant mee. Er kan niet gepind worden!

Wanneer u zich aanmeldt voor de online deelname, ontvangt u uiterlijk een uur vóór aanvang van het event een email met de link en instructies, aanvang: 19.30u. Sluiting rond 21u.

Heeft u zich aangemeld en bent u plotseling toch verhinderd? Meld u zich dan a.u.b. af via de link in uw bevestigingsmail of door te mailen naar io@kivi.nl. Wanneer u zich later dan 24 uur van te voren afmeldt, en u heeft zich opgegeven voor het diner, dan worden de diner kosten in rekening gebracht.