Frank Evers heeft een achtergrond in het onderwijs en heeft daarna diverse posities bekleed als innovatie manager en innovatie lead. Sinds enkele jaren werkt hij als zelfstandig ondernemer onder de naam Strategisch Ontwerpbureau PerfectStorm. Klanten zijn o.a. scholen, (jeugd)zorginstellingen en gemeenten met complexe verander of innovatievragen. Met behulp van design thinking en co-creatie processen worden complexe vraagstukken concreet en tastbaar gemaakt. De ontwerpgerichte trajecten bieden de expertise van PerfectStorm vanuit kunst, technologie, design research, co-design, en andere hoeken.

Tijdens zijn presentatie gaat Frank in op vraagstukken in onderwijs en in de zorg: Wat kunnen ze in die sectoren leren van de manier waarop ontwerpers werken? Welke competenties van ontwerpers kunnen zij inzetten of juist inhuren? Aan de hand van verschillende voorbeelden zal Frank zijn aanpak en resultaten toelichten.

Let op, wijziging: Dit event vindt uitsluitend online plaats op 3 maart 2021, 19:00 - 21:00 uur (N.B. Eerdere start i.v.m. avondklok!).