Zoals u vast niet zal zijn ontgaan, zijn de maatregelen rondom het coronavirus verlengd en verscherpt. Het KIVI IO bestuur heeft daarom besloten de KIVI College van 1 april 2020 (Conny Bakker - Design voor een circulaire economie) te annuleren.   

Conny Bakker is professor van Design Methodology for Sustainability and Circular Economy aan de TU Delft, faculteit Industrieel Ontwerpen. Haar onderzoeksveld is de ontwikkeling van ontwerpmethodes voor producten met meerdere levenscycli. Ze leidt mede het Europese H2020 project ReCIPSS, dat ontwerpers en fabrikanten leert hoe inzamelen, her productie en hergebruik kan leiden tot winstgevende duurzame business waarbij efficiënt gebruik gemaakt wordt van hulpbronnen.

In de lezing zal Conny vanuit de theorie van circulaire economie vertellen over het onderzoek bij Industrieel Ontwerpen, de ontwerpmethodes die ontwikkeld worden en de lessen die daarbij geleerd worden, aan de hand van veel inspirerende voorbeelden.

Mogelijkheid om gezamenlijk te dineren op eigen kosten (1 gang diner voor 20 euro incl. twee drankjes), geef dit minimaal drie dagen van te voren op bij uw aanmelding, incl. eventuele allergieën of voorkeuren.

LET OP: Wanneer u ook deelneemt aan het diner, neem dan alstublieft € 20,- contant mee. Er kan niet gepind worden!

Heeft u zich aangemeld en bent u plotseling toch verhinderd? Meld u zich dan a.u.b. af via de link in uw bevestigingsmail of door te mailen naar io@kivi.nl. Wanneer u zich later dan 24 uur van te voren afmeldt, en u heeft zich opgegeven voor het diner, dan worden de diner kosten in rekening gebracht.


Programma

 -  uur Dineren (optioneel)
 -  uur Lezing en discussie
 -  uur Borrel