Waarschijnlijk is de glastuinbouw niet de eerste sector waar een standaard IO'er verwacht aan de slag te gaan. Opgegroeid in 'de Glazen Stad' Westland en opgeleid aan de TU Delft deed Bart van Meurs dit juist wel. Nederland is toonaangevend in de internationale high-tech landbouw en wordt over de grens juist vaak gezien als het 'Silicon Valley' van de tuinbouwtechniek. Als zelfstandig productontwikkelaar zorgt Bart ervoor dat kwekers en toeleveranciers dankzij innovatieve producten deze koppositie op duurzame wijze weet te behouden. Tijdens het college neemt Bart ons mee in de wondere wereld 'onder glas', langs warmtebatterijen, watergekoelde LED lampen en insectenvangende drones en langs aardwarmteboringen, UV Coatings en isolerende zeepbellen.

Dit event vindt op LOCATIE én ONLINE plaats op woensdag 6 april 2022.  Deze bijeenkomst wordt gehouden bij restaurant Se7en (Mariaplaats 7 te Utrecht), van 18.00u - 21.00u.  
Wanneer u zich aanmeldt voor de online deelname, ontvangt u uiterlijk een uur vóór aanvang van het event een email met de link en instructies, aanvang: 19.30u. Sluiting rond 21u.

LET OP: op locatie is slechts plaats voor 25 deelnemers. Als dit aantal bereikt is, is er altijd nog de mogelijkheid om online deel te nemen. Stuur hiervoor een mail aan info@kivi.nl

Mogelijkheid om gezamenlijk te dineren op eigen kosten (1 gang diner voor 20 euro incl. twee drankjes), geef dit minimaal drie dagen van te voren op bij uw aanmelding, incl. eventuele allergieën of voorkeuren.

LET OP: Wanneer u ook deelneemt aan het diner, neem dan alstublieft € 20,- contant mee. Er kan niet gepind worden!

Heeft u zich aangemeld en bent u plotseling toch verhinderd? Meld u zich dan a.u.b. af via de link in uw bevestigingsmail of door te mailen naar io@kivi.nl. Wanneer u zich later dan 24 uur van te voren afmeldt, en u heeft zich opgegeven voor het diner, dan worden de diner kosten in rekening gebracht.

Programma

 -  uur Dineren (optioneel)
 -  uur Lezing en discussie
 -  uur Borrel