Zoals u vast niet zal zijn ontgaan, zijn de maatregelen rondom het coronavirus verlengd en verscherpt tot en met 1 juni. Het KIVI IO bestuur heeft daarom besloten de KIVI College van 6 mei 2020 (René van Geer - Eerste reactie 'Focuspunt') te annuleren.

Als industrieel ontwerper met meer dan 30 jaar ervaring, heeft van Geer geleerd om holistisch te kijken; vooral door de kinderzitjes-projecten voor Maxi Cosi. In ieder project schuilt de crux in kleine details.

Na twintig jaar keihard werken in creatieve dienstverlening, betekende de crisis van 2008 een abrupt einde voor SPIRID, studio voor Industrial Design. Een tekort aan opdrachten, enkele tonnen schuld en beslagleggingen van bank en belastingdienst maakten het werken zwaar. Kerstmis 2008 namen wij een besluit. We zouden opnieuw een succesvol product gaan ontwikkelen. Ditmaal niet voor een klant, maar voor ons eigen label. Het werd een zoektocht naar de ‘ultieme kaarthouder’. In oktober van 2009 volgde de lancering van de Cardprotector. Volledig made in Holland. Bij de start stelden wij resoluut dat acht medewerkers in de toekomst het maximum zou zijn. Inmiddels zijn het er honderdtwintig. Een geweldig dynamisch team met een gemiddelde leeftijd van 29 jaar.

Van Geer vertelt hier meer over op 6 mei aanstaande in het kantoor in de Binckhaven, Den Haag. Let op! Deze KIVI College vindt plaats in Den Haag! Reist u met het openbaar vervoer, dan ben u tussen de 15 - 30 min onderweg vanaf Station Den Haag HS of Den Haag Centraal.

Mogelijkheid om gezamenlijk te dineren op eigen kosten (1 gang diner voor 20 euro incl. twee drankjes), geef dit minimaal drie dagen van te voren op bij uw aanmelding, incl. eventuele allergieën of voorkeuren.

LET OP: Wanneer u ook deelneemt aan het diner, neem dan alstublieft € 20,- contant mee. Er kan niet gepind worden!

Heeft u zich aangemeld en bent u plotseling toch verhinderd? Meld u zich dan a.u.b. af via de link in uw bevestigingsmail of door te mailen naar io@kivi.nl. Wanneer u zich later dan 24 uur van te voren afmeldt, en u heeft zich opgegeven voor het diner, dan worden de diner kosten in rekening gebracht.

Programma

 -  uur Dineren (optioneel)
 -  uur Lezing en discussie
 -  uur Borrel