'Het ontwerpproces van een auto, een tipje van de sluier'

Wouter Kets studeerde Industrieel Ontwerpen in Delft en verliet Nederland voor zijn afstudeerproject bij Audi Design in Zuid-Duitsland. Na een carrière van 15 jaar als ontwerper in de Duitse, Spaanse en Chinese auto-industrie kwam hij een aantal jaar geleden terug naar Nederland. Wouter werkt tegenwoordig als zelfstandig ontwerper en is parttime universitair docent aan de TU Delft.

Het ontwerpproces van een auto is een lang en fascinerend traject. Hoe gaat het ontwerpproces nou in zijn werk? Hoe lang duurt het van eerste schets totdat de nieuwe auto van de rollende band in de fabriek komt? Hoe zorg je dat de auto een succes wordt in de markt? Wat zijn de laatste ontwikkelingen in de automobielindustrie? Gaat de energietransitie bijvoorbeeld het leven van de auto-ontwerpers drastisch veranderen?

In de lezing zal Wouter een tipje van de sluier oplichten over hoe dit, over het algemeen streng geheime, ontwerpproces van een auto in zijn werk gaat.

Mogelijkheid om gezamenlijk te dineren op eigen kosten (1 gang diner voor 20 euro incl. twee drankjes), geef dit minimaal drie dagen van tevoren op bij uw aanmelding.

LET OP: Wanneer u ook deelneemt aan het diner, neem dan alstublieft € 20,- contant mee. Er kan niet gepind worden!

Heeft u zich aangemeld en bent u plotseling toch verhinderd? Meld u zich dan a.u.b. af via de link in uw bevestigingsmail of door te mailen naar io@kivi.nl.