René van Geer, ontwerper en mede-oprichter van portemonneemerk Secrid startte de zoektocht naar de ‘ultieme kaarthouder’.

In oktober 2019 volgde de lancering van de Cardprotector. Een prachtig product van Nederlandse bodem, met inmiddels meer dan honderdtwintig man in dienst. René zal vertellen over zijn loopbaan en aanloop naar dit succes, en zijn ervaringen als industrieel product ontwerper.

Let op: Dit event vindt op LOCATIE én OFFLINE plaats op woensdag 1 juni 2022 en wederom niet in Utrecht, maar ditmaal in Den Haag! Deze bijeenkomst wordt namelijk gehouden bij Secrid, Saturnusstraat 81, 2516 AG Den Haag. Wanneer u zich aanmeldt voor de bijeenkomst bij Secrid, wordt u rond 18:00 uur verwacht voor een hapje en een drankje, om 19:30 uur start de bijeenkomst. De kosten hiervoor komen voor rekening van onze gastheer.

Wanneer u zich aanmeldt voor de online deelname, ontvangt u uiterlijk een uur vóór aanvang van het event een email met de link en instructies, aanvang: 19.30u. Sluiting rond 21u.

Heeft u zich aangemeld en bent u plotseling toch verhinderd? Meld u zich dan a.u.b. af via de link in uw bevestigingsmail of door te mailen naar io@kivi.nl.