Organisaties die zich richten op continue verbetering van mensen en processen zijn aantoonbaar succesvoller dan conventioneel georganiseerde bedrijven. Zij leveren maximale waarde voor hun opdrachtgevers en weten hun teamleden optimaal te motiveren om bij te dragen aan continue ontwikkeling en een steeds hogere output.

Hoe breng je jouw bedrijf in die flow en hoe transformeer je jouw team naar zo’n succesvolle, lerende organisatie? Wat betekent dit voor jouw leiderschap en wat betekent het voor de mensen in je team? Wat betekent het voor de cultuur in jouw organisatie? Hoe zet je je medewerkers in hun kracht en hoe organiseer je interne processen zo dat de output en kwaliteit blijvend verbetert en je bedrijf mee blijft gaan in de voortdurende verandering die om ons heen plaatsvindt?

In deze masterclass, die we alweer voor de derde keer organiseren, nemen Erik Giebels van LearningWaves en Ries Meertens van Coaching Creative Companies (en voormalig managing partner Kraaijvanger Architects) je mee in de ins en outs van de lerende organisatie. Je krijgt inzicht in de basics, bruikbare tools en de weg naar het leveren van topprestaties, zowel vanuit de theorie als uit de praktijk.

Wil je meer weten over de meerwaarde en praktische toepassing van "de Lerende Organisatie" voor jouw bureau?

Schrijf je dan in voor deze Masterclass, die speciaal is opgezet voor ondernemers in de creatieve sector.

Leden van KIVI IO ontvangen een aantrekkelijke korting!

Meer informatie en het inschrijfformulier vind je hier