Het maximum aantal deelnemers is bereikt.


Wouter Boog en Jan Selen zijn beide oprichters van JAM Visual Thinking. Vers afgestudeerd van IO zijn ze samen met Dennis Luijer de 'wereld van het praten' ingestapt met pen, papier en een rugzak vol met kennis over het ontwerpproces. Begonnen als tekenkanonnen tijdens creatieve sessies, werd het hen duidelijk dat een tekening vele vormen en manieren kent om betekenis te geven aan proces en inhoud. Wouter en Jan nemen je graag mee in de kracht van het tekenen, hoe het bijdraagt aan grip krijgen op de complexe vraagstukken van vandaag en vooral hoe leuk het kan zijn om te tekenen.

Mogelijkheid om gezamenlijk te dineren op eigen kosten (1 gang diner voor 20 euro incl. twee drankjes), geef dit minimaal drie dagen van te voren op bij uw aanmelding.

LET OP: Wanneer u ook deelneemt aan het diner, neem dan alstublieft € 20,- contant mee. Er kan niet gepind worden!

Heeft u zich aangemeld en bent u plotseling toch verhinderd? Meld u zich dan a.u.b. af via de link in uw bevestigingsmail of door te mailen naar io@kivi.nl. Wanneer u zich later dan 24 uur van te voren afmeldt, en u heeft zich opgegeven voor het diner, dan worden de diner kosten in rekening gebracht.