Tot onze spijt moeten wij meedelen dat het KIVI College 'Ontwerpen voor The Ocean Cleanup, meewerken aan de grootste schoonmaakactie ooit' van a.s. woensdag 7 juni door overmacht is geannuleerd. De lezing is uitgesteld tot nader order.

Het probleem van plastic afval in de oceanen bedreigt de natuur op een onvoorstelbare schaal. Dit besef is de laatste 10 jaar wereldwijd flink toegenomen. The Ocean Cleanup met oprichter Boyan Slat is een organisatie die zich heeft gecommitteerd aan het opruimen van de oceanen. De manier waarop zij dit doen is ronduit verbluffend. Een bewijs dat de mens wereldwijde milieuproblemen kán aanpakken.

Spark werkt samen met het rivieren-team van de Ocean Cleanup om oplossingen te ontwikkelen die plastic afval uit de rivieren kunnen vangen voordat het de oceaan bereikt. Het doel? De duizend meest vervuilende rivieren aanpakken.

Wat is er nodig voor deze complexe uitdaging en wat kan een industrieel ontwerper hieraan bijdragen?

Spreker: Michel van Schie (Spark Design & Innovation)

Dit event vindt op LOCATIE én ONLINE plaats op woensdag 7 juni 2023. Deze bijeenkomst wordt gehouden bij restaurant Se7en (Mariaplaats 7 te Utrecht), van 18.00u - 21.00u.  
Mogelijkheid om gezamenlijk te dineren op eigen kosten (1 gang diner voor 20 euro incl. twee drankjes), geef dit minimaal drie dagen van te voren op bij uw aanmelding.

LET OP: Wanneer u ook deelneemt aan het diner, neem dan alstublieft € 20,- contant mee. Er kan niet gepind worden!

Wanneer u zich aanmeldt voor de online deelname, ontvangt u uiterlijk een uur vóór aanvang van het event een email met de link en instructies, aanvang: 19.30u. Sluiting rond 21u.

Heeft u zich aangemeld en bent u plotseling toch verhinderd? Meld u zich dan a.u.b. af via de link in uw bevestigingsmail of door te mailen naar io@kivi.nl. Wanneer u zich later dan 24 uur van te voren afmeldt, en u heeft zich opgegeven voor het diner, dan worden de diner kosten in rekening gebracht.