Omschrijving

Dat Cyber Security van groot belang is voor elke organisatie, zowel profit als non-profit, behoeft eigenlijk geen nadere toelichting. Een doorlopende reeks cyberincidenten, waarvan regelmatig voorbeelden het nieuws halen, bewijst dat de risico’s groot zijn en dat zowel individuele hackers als professioneel georganiseerde cybercriminelen zich constant roeren. De aandacht voor cybercrime en Cyber Security is dan ook groter dan ooit.

Voorkomen is beter dan genezen. Met een veilige website, goed opgeleid personeel en een waterdichte IT-infrastructuur houdt u hackers buiten de deur.
Tijdens deze bijeenkomst worden de ontwikkelingen op het gebied van Cyber Security geschetst, daarna komen de toepassingen in het werk van ingenieurs aan bod en tot slot krijgt u inzicht in de diverse relevante opleidings- en certificeringsmogelijkheden op het gebied van Cyber Security.

Spreker(s)

Dr. Rob van der Staaij CISSP CISM CISA CRISC CEH CPT
Rob van der Staaij is adviseur cybersecurity en Identity & Access Management (IAM). Hij is tevens verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen, vakgroep Strafrecht en Criminologie op de terreinen Cybercrime & Cybersecurity.

Locatie

KIVI-gebouw

Organisator

Informatica

Naam en contactgegevens voor informatie

Barbara Gemen

Barbara.Gemen@kivi.nl

Inschrijven voor leden

Inschrijven

Inschrijven voor niet leden

Uw gegevens
* verplicht