Omschrijving

Het is bijna een traditie aan het worden, waarbij KIVI opnieuw samenwerkt met IPMA NL / CKC Seminars, om de 14e editie van de jaarlijkse congres “De Projectmanagement Parade” te brengen. Hét congres voor een ieder van ons die in projecten werkt, of projecten leidt, de projectmanagement community in Nederland.
De Projectmanagement Parade is het grootste congres voor de PM community in Nederland. Dit initiatief van IPMA-NL, de branchevereniging voor projectmanagement in Nederland, behandelt jaarlijks een breed spectrum aan actuele ontwikkelingen, uitdagingen en best practices. Van, voor en door de Project Professional.

Thema 2018:
Betere Projecten voor een Betere Wereld: Maak het verschil als organisatie!

Met welke eigenschappen kenmerken kun je je als organisatie onderscheiden? Welke organisatiestructuren werken goed en welke inmiddels minder? Zitten er wellicht verschillen in organisatiestructuren per branche of sector? Waarom is agile werken inmiddels de facto standaard geworden in de IT-branche/afdeling ? Maar wat betekent dat voor de rest van de organisatie? Is die transformatie gereed of zitten we er nog midden in? Kan het zo zijn dat er verschillende benamingen worden gebruikt voor dezelfde manieren van werken en organiseren per branche? Hoe pakt men in de bouw projecten aan en wat zijn de sleutels tot succes in het organiseren van de overheid? En hoe zorgt de zorgsector voor een wendbare organisatiestructuur?
Dat staat centraal tijdens de Projectmanagement Parade 2018!

Met keynotes van Harry Starren (voorzitter Nederlandse creatieve industrie, decaan Nederlandse school, directeur Ithaca International) en Richard van Hooijdonk (trendwatcher, futurist en internationaal topspreker).

Een uwer bestuursleden zal ook een sessie presenteren van 12.15 tot 12.55 "D3. Over de toekomst van projectmanagementinnovatie - op weg naar projectmanagement 2030", dus u bent bij deze van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn en mee te doen.

U kunt de code (per mail verzonden) gebruiken om een korting van 50 EUR op de registratiekosten te verkrijgen. U dient zich rechtstreeks registreren via https://www.projectmanagementparade.nl/aanmelden/

Locatie

Congrescentrum 1931

Oude Engelenseweg 1, 5222 AA ‘s-Hertogenbosch

Organisator

Informatica

IPMA, CKC Seminars

Naam en contactgegevens voor informatie

Robert Bierwolf

r.bierwolf@kivi.nl

Congreswebsite

Aanmeldink

Aanmelden via

via de Aanmeldlink hierboven