Prijsuitreiking
29 november 2021
14:00 uur - 18:00 uur

Uitreiking KHMW Jong Talent Prijzen 2021

De Hollandsche Maatschappij Prijzen voor Jong Talent worden jaarlijks toegekend ter bevordering van het wetenschappelijk onderwijs in de technische en exacte vakken. KIVI Informatica steunt dit initiatief van harte.

IT Noord-Holland
Congres
11 november 2021
08:30 uur - 18:30 uur

Apeldoorn IT Congres

Op donderdag 11 november vindt het Apeldoorn IT congres plaats in Theater & Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn. Het belooft het grootste IT netwerkevent te worden in deze regio. IT professionals van binnen en buiten Apeldoorn kunnen deze dag kiezen uit meer dan 20 inspirerende presentaties en workshops.

IT Gelderland
Security
Cybersecurity
8 september 2021
19:30 uur - 21:30 uur

Terugblik op Trends in Cybersecurity

Het doel van dit KIVI-Webinar is inzicht te geven in de trends in cybersecurity en in te gaan op de dagelijkse praktijk in cybersecurity. Het gebruik van Cyber Threat Intelligence (CTI) biedt een groot aantal voordelen. In deze presentatie gingen Paul Treffers en Matthijs van der Wel in op wat CTI is, wat de voordelen van het gebruik zijn en hoe je tot een goede CTI komt. Jeroen Gaiser laat zien hoe cybrsecurity bij RWS wordt benaderd. En Ab Bresser geeft aan hoe partijen in dit prooces worden ondersteund. De presentaties bevatten concrete voorbeelden en verhalen uit de praktijk.

TC Zuid-Holland
Bijeenkomst
7 september 2021
14:00 uur - 18:30 uur

Data en sport - Is data een must of een nice to have

Data en Sport: Is data een must of een nice to have en wat betekent het gebruik ervan voor de toekomst?

IT Utrecht
Presentatie
5 juli 2021
16:30 uur - 17:30 uur

Advanced Technologies for Industry

Presentatie van een nieuw EU platform over geavanceerde technologieën. Sinds 2019 wordt gewerkt aan een platform waar informatie over zestien geavanceerde technologieën (inclusief bijvoorbeeld de categorieën Advanced Materials, Artificial Intelligence/Big Data, Cloud Computing, Nanotechnologie en Cybersecurity) op één plek te vinden is.

IT Zuid-Holland
Bijeenkomst
6 april 2021
16:00 uur - 17:30 uur

Van Industrie 4.0 naar 5.0

Het fenomeen Smart Industry of Industrie 4.0 bestaat al een tijd en is geen onbekende. Inmiddels staat Industrie 5.0 al voor de deur. Wil je weten waar dit over gaat? Hoe dit zich afspeelt onder andere in Europa? En wat zou dit kunnen betekenen voor Nederland? Steek je licht op bij drie internationale sprekers (Engelssprekend) over dit onderwerp.

IT Utrecht
Webinar
3 februari 2021
16:00 uur - 17:30 uur

Cybersecurity en de gevolgen van een Ransomware aanval met de CIO van universiteit Maastricht

In 2019 wordt de Universiteit Maastricht gevraagd om 197.000 euro in Bitcoin over te maken naar aanleiding van een ransomware-aanval. Universiteit Maastricht was niet het enige doelwit, of slachtoffer, van ransomware-aanvallen. Zo werd ook recent het Hof van Twente gevraagd om 750.000 euro aan Bitcoin over te maken. Michiel Borgers is en was CIO van Universiteit Maastricht ten tijde van de ransomware-aanval en kan vanuit zijn ervaring vertellen wat er gebeurd is. Niet alleen financiële instellingen liggen onder vuur, maar de volledige BV Nederland wordt bedreigt door cyberaanvallen. Samen met onze sprekers Michiel Borgers (CIO Universiteit Maastricht) en Maarten Souw (Security Officer AFM) kijken we naar het gevaar van deze aanvallen en hoe u hier zich op kunt voorbereiden.

IT Utrecht