Over ons


Lustrumcommissie

Beste KIVI leden, wij zijn de Lustrumcommissie van het 35e KIVI Lustrum. Wij komen sinds begin 2021 regelmatig (virtueel) bij elkaar om mooie plannen te maken. De verhouding man/vrouw is 50/50 en we komen uit verschillende steden, met verschillende achtergronden en zeker met verschillende leeftijden. Met onze diversiteit proberen voor alle KIVI leden (en aankomende leden...) een geweldig lustrum neer te zetten waarbij we vooral de ingenieur goed in het zonnetje willen zetten. Dit gaan we doen door middel van evenementen maar ook met zo veel mogelijk publiciteit via alle oude en nieuwe kanalen.

We hebben in maart twee avonden gehouden waarop we de huidige afdelings- en regiobesturen op de hoogte hebben gebracht van onze ideeën en het thema onthuld. Nu is daar ook een mooi logo van gemaakt door KIVI lid Anne Camps dat je terug gaat zien op onze communicatie. 

Op dit moment zijn we druk bezig om de enorme hoeveelheid mogelijkheden concreet te maken en zullen spoedig meer van ons laten horen. De lustrumperiode gaat duren van januari tot en met september 2022 en we hopen jullie op diverse evenementen terug te zien.

We zoeken nog steeds enthousiaste leden die mee willen helpen om het een lustrum te maken waarover iedereen nog vele jaren zal praten. Meld je aan via deze link