KIVI KRING CARIBBEAN – CURAÇAO organiseert een lezing: Wat is Geografische Informatie Systemen (GIS)?

Deze lezing wordt ook gestreamd en is via onderstaande link te volgen:

https://livestream.com/accounts/5492271/events/10866346

GIS is de techniek waarmee we ruimtelijke data (kaarten) kunnen analyseren. Overal om ons heen wordt met data gewerkt en 80% van de data bevat een ruimtelijke component, zoals een adres of GPS-locatie. GIS is in staat om verschillende databronnen (kaarten, satellietbeelden, drone beelden, CAD-tekeningen, tabellen en databases) met elkaar te integreren en zo beter inzicht te geven.

In deze presentatie zal de heer Eric Sussenbach, managing director van GIS4C u graag introduceren in GIS en de toepassingen ervan in de wereld en op onze eilanden te laten zien.

GIS is er voor iedereen; in het bedrijfsleven, overheden, universiteiten en NGO’s, voor de balie-medewerker tot de directeur of minister. GIS toepassingen zijn er in vele kennisgebieden. Of het nu gaat om Ruimtelijke Ordening, Bouwkunde en Civiele Techniek, Water- en Energiebedrijven, Openbare Werken, Telecommunicatie, Milieu, Natuurbeheer, Wetenschap, Gezondheid of Retail. De toepassingen zijn ongekend en met deze presentie hoop ik u een goede introductie te geven en uw interesse te wekken.

KIVI Kring Curaçao nodigt alle ingenieurs en andere geïnteresseerden uit om deze presentatie bij te wonen om meer inzicht te krijgen in GIS en de toepassingen van GIS.

Na afloop is er een netwerkbijeenkomst, waarbij je kunt genieten van een drankje en een hapje. Er wordt een toegangsprijs in rekening gebracht om de kosten te dekken.

Aanmelden dient te geschieden via de KIVI-website.

Datum:       Dinsdag 30 mei 2023

Tijd:            07.00 PM – 09.00 PM (Curaçao tijd)

Plaats:       Auditorium van University of Curaçao

Toegangsprijs (gelieve contant en gepast ter plaatse te betalen):

KIVI-leden:   Nafl. 15,=

Niet leden:   Nafl. 20,=

Studenten:  Nafl. 5,=