Tijdens een geslaagde bijeenkomst met ruim 20 enthousiaste deelnemers is op 6 april de KIVI Kring Caribbean Curaçao officieel van start gegaan

Het hoofddoel van de KIVI Kring Caribbean Curaçao is het verhogen van de levensstandaard op de eilanden door middel van duurzame technologieën, waarbij mens, natuur en milieu optimaal worden beschermd. Het is belangrijk om te weten dat de integriteit van de ingenieur hierin centraal zal staan. Hiervoor wordt de KIVI-etnische code gebruikt.

Bestuurslid Richenel Bulbaai, decaan Faculty of Engineering van University of Curacao, hield een presentatie met informatie over KIVI en de voordelen van het lidmaatschap. Tevens werden de plannen voor 2023 gepresenteerd. De presentatie van Richenel is te downloaden via deze link

Mevrouw Rubiele Lampe was aanwezig namens het bestuur van KIVI Kring Caribbean Aruba, zij heeft waardevolle inzichten en ervaringen met ons gedeeld. De Kring op Aruba is van start gegaan in 2021 en draait inmiddels op volle toeren. Tijdens de bijeenkomsten kunnen ingenieurs van Curaçao, Aruba, Sint Maarten en de BES-eilanden kennis en ervaring uitwisselen. Er worden op regelmatige basis conferenties, webinars en excursies georganiseerd.

Het bestuur van KIVI Kring Caribbean Curaçao bestaat uit: dr. ir. Richenel Bulbaai MBA, ing. Mairondy Bodak, ing. Andrizelly Koeyers en ing. Jason Smit MBA.

De eerstvolgende activiteit is een webinar ON WINDFARMS, ON- AND OFFSHORE op donderdag 20 april a.s.

We hopen je snel te zien bij onze activiteiten!