Elke eerste donderdag van de maand komen we bij elkaar in restaurant Smakelijk Eten & Drinken te Vlaardingen voor een borrel, een prima diner en een goed gesprek. Tevens wordt er een inleiding gehouden over een technisch of algemeen onderwerp.

WE WANT YOU!

Mijn naam is Ton Raemakers, afgestudeerd TU Delft Maritieme Techniek, 61 jaar, woon in Vlaardingen en Business Development en opzetten Eager Academy te Utrecht. Ik ben al sinds 1982 lid van KIVI en sinds 16 jaar lid van de KIVI kring Schiedam-Vlaardingen. Zoals hierboven staat, komen we elke eerste donderdag van de maand bij elkaar in restaurant Smakelijk Eten & Drinken te Vlaardingen voor een borrel, een prima diner en een goed gesprek. Tevens wordt er een inleiding gehouden over een technisch of algemeen onderwerp.

Recente onderwerpen waren o.a. de ontwikkeling van de windmolen en het ontwerp van de Nolet molen te Schiedam, het verhaal achter het succes van distilleerderij Nolet, een bezoek aan de nieuwe bottelarij van Nolet, smart GRIDS, Schiedams energie collectief, firma Hak over leidinginspecties, Islam, Maastunnel en vulkanologie in Costa Rica.

De sfeer is ongedwongen en er is volop ruimte voor netwerken en bijpraten. Tevens zijn er activiteiten, zoals een nieuwjaarsbijeenkomst en een activiteit in de zomer, waaraan ook de partners kunnen deelnemen.   

Zin in een goed gesprek en een leerzame bijeenkomst?

We willen je hierbij graag uitnodigen voor de bijeenkomst op donderdag 5 april a.s., vanaf 19.00 uur, met een uiterst boeiende presentatie over Mammoet, de grootste en meest innovatie hijstransporteur ter wereld. Aanmelden voor deze avond kan via https://www.kivi.nl/afdelingen/kring-schiedam-vlaardingen/activiteiten/activiteit/mammoet-innovatie-en-samenwerking

Voor verdere informatie of vragen kun je bellen of mailen met Peter Doorduin, 0181-417896 / kivikring_Schiedam_Vlaardingen@outlook.com of Ton Raemakers, 010-4749603 / ton.raemakers@planet.nl.