Iedereen heeft wel eens tegenzin, jij ongetwijfeld ook. Door tegenzin verspillen we flink wat tijd met mopperen, onszelf zielig vinden of smoezen bedenken. Begrijpelijk, maar ook ontzettend onhandig. Want de meeste dingen doen we uiteindelijk toch, omdat het moet, afgesproken is of omdat het van ons verwacht wordt.

Tijdens deze workshop duiken we dieper in het fenomeen 'tegenzin'. Hoe ziet het eruit, waar komt het door en hoe kom je er vanaf? Na afloop kun je wat meer om je eigen tegenzin lachen en ben je in staat om je tegenzin aan te pakken. De workshop is hier en daar confronterend, waar mogelijk interactief en vooral luchtig en ontspannend.

De workshop wordt verzorgd door Huub Schulte Fischedick van Buro Winners. Hij is mede-auteur van het boek 'Eerste Hulp bij Tegenzin'. Hij schrijft ook de Corona Blog Posts voor de Student Union (Universiteit Twente). Daarnaast is hij al meer dan 15 jaar trainer van studenten in vaardigheden, die niet zozeer in opleidingen aan bod komen maar die wel heel handig zijn tijdens én na de studie. 

Aan het einde van de workshop maak je kans op een gratis exemplaar van het boek 'Eerste Hulp bij Tegenzin'. Als je het volgen van een workshop een ingewikkelde manier vindt om aan een boekje te komen, dan kun je ook hier bestellen. Maar als je zin hebt om je tegenzin eens fris te bekijken en aan te pakken, meld je dan snel aan. 

Deze workshop is zeker niet alleen bedoeld voor studenten, overige KIVI leden worden van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Deelname is gratis, je kunt je aanmelden via de website. Een dag voor de workshop ontvang je een bevestigingsmail met een link.