Ieder jaar organiseert de Veerstichting een groot en spraakmakend symposium, waarbij 250 topstudenten en 250 zogeheten ‘vormgevers’ bij elkaar komen.

De vormgevers zijn mensen met een grote maatschappelijke impact uit bv. het bedrijfsleven, de politiek, de kunstsector of de academische wereld. Het doel is om studenten in verbinding te brengen met deze vormgevers om zo tot nieuwe inzichten, unieke ontmoetingen en interessante interacties te komen.

Op 24 juni 2021 vindt het 42e Veerstichting Symposium plaats. Een dag waar wij ingaan op het thema ‘Blind Vertrouwen’. Wat is jouw vertrouwen in deze tijd nog waard? Zorgt vertrouwen voor een blinde vlek? En wat als vertrouwen de enige optie blijkt te zijn?

Dit jaar heeft het symposium een alternatieve vorm, waarbij door heel Nederland 50 'Veertafels' worden geplaatst. Aan deze tafels zitten 6-8 vormgevers en studenten, die het symposium via een live-stream samen (fysiek) beleven. Ook zijn hierbij bijzondere interactie momenten en workshops. Kortom, een bijzonder evenement waarbij een unieke connectie wordt bewerkstelligd tussen generaties!

Op 24 juni 2021 kijken we elkaar weer in de ogen en gaan wij het gesprek met elkaar aan. Wil jij hierbij zijn? Meld je dan nu aan! Voor studenten kan dit via een aanmeldopdracht. De deadline hiervan is 12 april 2021! Kijk voor meer informatie in de folder of ga naar Veerstichting.nl! Voor een korte sfeerimpressie kun je alvast de aftermovie van het symposium in 2019 bekijken! https://www.youtube.com/watch?v=CscWotHKLpo

Klik hier voor de flyer