Op 18 februari heeft Diederik Gommers een interessante lezing gegeven over het COVID-19 vaccin voor ruim 650 deelnemers.

Vanuit KIVI kijken we erg positief terug op de bijeenkomst. Door de beperkte tijd zijn helaas niet alle vragen aan bod gekomen die van tevoren en via de chat gesteld zijn. Toch hopen we dat iedereen een stuk wijzer is geworden over de vaccins die een einde moeten gaan maken aan de 1.5 meter samenwerking. Het inleidende praatje van Diederik Gommers is te bekijken via deze link.  

Ook U-Today, magazine van de UT, was aanwezig en heeft een mooi artikel geschreven over de lezing. Mocht je het leuk vinden dan kan je dit lezen via: https://www.utoday.nl/news/69514/in-nederland-heb-je-17-miljoen-virologen

Daarnaast zijn wij op zoek naar kandidaten voor het bestuur van KIVI Students Twente!

KIVI students Twente is een part-time bestuur dat goed te combineren valt met full-time studeren. We zijn opzoek naar enthousiaste studenten die geïnteresseerd zijn in technologische ontwikkelingen in onze maatschappij. Mocht je interesse hebben om dit soort evenementen op te zetten binnen een groot netwerk van ingenieurs, neem dan vooral contact met ons op via kivi@utwente.nl. 

Als laatst nog één keer de wijze woorden van Diederik Gommers: 

‘Tegen jullie jonge en heel slimme mensen wil ik zeggen: denk mee! Ga in discussie, zet pilots op, doe tests. Ik vind de jongeren eigenlijk te passief en dat herken ik niet. Kom in actie!’