Het najaarsprogramma 2018 van KIVI Regio Oost is bekendgemaakt. Met dit programma wil de afdeling bijdragen aan de kernthema's van het KIVI: netwerken, professionalisering, de maatschappelijke rol van de ingenieur en belangenbehartiging.

Het programma is via deze link in pdf-vorm te downloaden. Het is weer een gevarieerd programma geworden "van, voor en door ingenieurs" met bedrijfsbezoeken, een symposium over Agriculture en uiteraard de KIVI Innovation Drinks Twente. Daarnaast verzorgt KIVI een middagsymposium tijdens de TIV Beurs in Hardenberg op 19 september en vindt het KIVI Jaarcongres met thema Circulaire Economie dit jaar plaats in onze regio. Wij hopen dat u in grote getale hierbij aanwezig bent op 19 november bij Saxion in Enschede voor dit jaarcongres! In de loop van de komende weken zal er nog aanvullende informatie over de bijeenkomsten te vinden zijn op onze website kivi.nl/ron. Houd ook de website in de gaten voor activiteiten die de folder niet gehaald hebben!

Hebt u een actueel thema waar u meer over zou willen weten of waarvan u vindt dat we er als Regio aandacht aan moeten geven? Kunt u zelf iets vertellen over een onderwerp, of kunt u iets laten zien dat voor andere ingenieurs interessant is? Laat het ons weten! Een e-mailtje naar elfride.dijkstra@kivi.nl is voldoende.

De besturen van KIVI Regio Oost en KIVI Students Twente wensen u een goede vakantie en hopen u in het najaar te ontmoeten bij de activiteiten!