Op zaterdag 20 mei was eindelijk de langverwachte reünie, een topdag! Zo’n 50 oud-bestuurders van KIVI Students Twente/Afdeling Jonge Leden Oost kwamen terug voor een dagje Twente met goede zin en veel verhalen van vroeger. Gestart werd met koffie, krentewegge en een lekkere lunch waarbij meteen de diverse contacten in ere hersteld werden.

Als eerste spreker kwam Hans Dekker aan het woord, hij was voorzitter rond 1990 en we hoorden een aantal leuke anekdotes uit zijn bestuursperiode. Ook de allereerste voorzitter Harold Borkink was van de partij en hij wist te melden dat medio 1987 het eerste bestuur een feit werd, dus exact 30 jaar geleden!

Daarna kwam Alex van der Veen, de eerste beheerder van de KIVI Kamer, die vertelde dat dankzij warme contacten tussen de toenmalige voorzitter van KIVI Regio Twente en het College van Bestuur er in 1992 een KIVI-Kamer ter beschikking werd gesteld in Hal D. Vervolgens kwam er een praatje van Thom Palstra, rector magnificus, met nieuwe ontwikkelingen binnen de UT waarbij uiteraard ook de belangrijke connectie tussen UT en KIVI ter sprake kwam.

Het was een dag vol afwisseling want daarna kwam er nog een korte brainstorm over de toekomst van het KIVI, een rondleiding door het Nanolab, een wandeling over de campus en onderweg een groepsfoto bij de vers geplante KIVI Tree of Innovation.

Als afsluiting was er een borrel op het dakterras van de Vestingbar, voor iedereen bekend terrein. Mede dankzij het mooie weer werd er nog lang nagepraat. En nu op naar de volgende reünie!